El millor conjunt residencial de pisos de luxe a Barcelona, situat al barri de Pedralbes.

Únic i irrepetible

 Qualsevol detall, per petit que sigui, és important.

Loading...

“Sempre hi ha un primer, després vénen tots els altres”

 

Situació – Finca – Edifici

Carrer Bisbe Català una situació excepcional dins del barri de Pedralbes. Una finca distingida, de gran superfície, enormement representativa i diferent de la resta. Edifici aïllat, amb grans obertures envidrades i amb orientació sud-est per garantir la millor exposició solar.

Així com Pedralbes és el barri més exclusiu de Barcelona, la finca de One Pedralbes House és de les més representatives de Pedralbes. Cal destacar el seu estratègic enclavament, ja que està situada al carrer Bisbe Català 21-27, entre el Consolat General d’els EUA i la Creu de Pedralbes. A tan sols 700 metres del centre històric de Sarrià, on poder trobar gran varietat de comerç com el mercat municipal, locals de restauració i gran varietat de serveis. Cal destacar l’alta concentració de tot tipus d’equipaments esportius, sanitaris o docents en aquesta zona oferint diversitat de clubs esportius, hospitals o escoles i universitats. Molt bé comunicada gràcies a la proximitat a les sortides 9 i 10 de ronda Dalt, la proximitat a l’estació de FFGG Regna Elisenda i just enfront de la plaça de Pedralbes on diversos autobusos tenen parada. És una finca senyorial i enormement representativa de la zona alta de Barcelona. Es tracta també d’una finca de gran dimensió doncs disposa de 2.600 m², en els quals podem trobar la zona residencial per a habitatges i un equipament esportiu privat exclusiu per a aquestes. A més, la finca està emmurallada en tot el seu perímetre, cal destacar els gairebé 80 metres de façana emmurallada al carrer Bisbe Català, aportant seguretat, lluminositat i majestuositat a l’edifici.
Es tracta doncs d’una parcel•la àmplia esplaiada i molt airejada, on només s’ha edificat el 32% de la superfície total, amb edificació aïllada, destinant el 68% restant a jardins privats i zones esportives comunitàries.

La promoció consta de 20 exclusius habitatges de màxima qualitat, distribuïdes en un bloc aïllat de forma rectangular a quatre vents, on s’han disposat grans obertures envidrades en totes les façanes per al millor aprofitament de llum i ventilació. La ubicació de l’edifici dins de la finca s’ha concretat pensant la millor exposició de llum solar per totes i cadascuna els habitatges, d’aquesta manera, la façana principal, paral•lela al carrer Bisbe Català, gaudeix d’orientació sud-est. En la planta baixa de l’edifici s’ha disposat un vestíbul d’entrada de gran dimensió per acollir als visitants en diversos ambients podent gaudir de l’obra pictòrica de l’artista Ralph Bernabei. El disseny i la qualitat constructiva d’aquest conjunt residencial s’ha realitzat de concorde a la marcada representativitat de la promoció emprant materials de màxima qualitat, nobles i duradors.

“Fortuna és estar aquí i ara”

 

Habitatges – Domòtica – Boxes i Traster

Disponibles habitatges de 3, 4 o 5 habitacions, totes elles amb àmplies terrasses en façanes principal, posterior o lateral amb tot luxe de detalls. Integració domòtica d’última generació per garantir uns habitatges i un equipament esportiu intel•ligents. Boxes tancats d’aparcament i traster de gran dimensió per a cada habitatge.

Per a un ús ideal dels habitatges, els espais interiors s’han distribuït en dues zones principals, zona de dia i zona de nit. Entre ambdues se situen les dependències auxiliars d’ús comú, com són les condícies, banys i vestidors. La zona “dia” té orientació sud-est i inclou el saló, el menjador i la cuina. La zona “nit” té orientació nord-oest i està formada pels dormitoris. Aquesta distribució no només respon a principis funcionals sinó també sostenibles, ja que millora el control tèrmic i acústic de les diferents dependències. Tots els habitatges gaudeixen de façana principal i façana posterior, a més els pisos de 5 habitacions disposen de façana lateral, la qual cosa permet la seva correcta ventilació a través de les seves obertures. Aquest tipus de ventilació, denominada en arquitectura bioclimàtica “ventilació creuada”, és fonamental pel refrescament passiu dels habitatges. De la primera a la planta àtic de l’edifici, tots els habitatges disposen d’àmplies terrasses tant en la façana principal com en la façana posterior, els habitatges de 5 habitacions disposen a més de terrassa en façana lateral.

Aquests pisos de luxe a Barcelona disposaran d’integració domòtica (KNX) Konnex el principal avantatge de la qual consisteix que la xarxa de components i les funcions d’automatització poden ser ampliades i modificades a qualsevol moment, ja que la majoria de fabricants utilitzen aquest protocol de comunicació. Així mateix, compleix amb els requisits de la Norma Europea (EN 50090) i Internacional (ISO/IEC 14543) per a l’automatització d’edificis i habitatges.

En les plantes soterrani de l’edifici cada habitatge disposa d’un “BOX” privat d’aparcament que agrupa totes les places i permet tancar-les amb una persiana mecànica. Els ” BOX ” estan composts per 3,4 o 5 places de pàrquing depenent el nombre de places disponibles a la superfície de cada pis i una àmplia cambra traster a partir de 45 m² per a cada habitatge.

“Ho hem fet així perquè vostè l’hi mereix”

 

Chill Out – Equipament Esportiu

Chill-Out un espai per gaudir moments únics. Equipament esportiu exclusiu privat de 1.400 m² amb piscina de 25 metres per a natació, gimnàs, zona wellness, saunes i pista de paddle de mesures reglamentàries.

One Pedralbes House compta amb un espai comunitari de reunió per compartir moments Inoblidables, “Chill-Out”. Un privilegiat lloc per gaudir agradablement de diversos esdeveniments privats i en grup on l’arquitectura, el disseny interior i la tecnologia han jugat un important paper. El concepte arquitectònic i el disseny creat per el “Chill-Out “permet a més la seva ampliació cap a l’exterior. Una gran obertura en una de les seves façanes connecta el seu espai amb la zona de piscina exterior solàrium, la qual cosa permet agrupar aquests dos ambients en cas necessari. Aquest espai singular compta amb il•luminació natural, equip de climatització independent i tots els elements audiovisuals per viure moments únics i irrepetibles.
One Pedralbes House disposa una immillorable i moderna instal•lació comunitària destinada a equipament esportiu privat exclusiu per als propietaris dels habitatges amb una superfície de 1.400m².
Disposa d’espai per realitzar les següents activitats a l’aire lliure: Pista de paddle de mesures reglamentàries i piscina exterior envoltada de zona solàrium amb tumbonas per relaxar-se o prendre el sol. Completa aquesta magnífica instal•lació un gimnàs cobert en el qual podem gaudir de: Una sala polivalent per a activitats en grup o bé amb entrenador personal. Una zona per fitness, que consta d’una sala de musculació completa, amb múltiple varietat de màquines esportives per garantir un entrenament integral, amb màquines per realitzar exercicis cardiovasculars, de força i flexibilitat, compost per bicicletes estàtiques, màquines el•líptiques, màquines de musculació i cintes per córrer. Una zona wellness o d’aigües amb piscina spa. Saunes seca i de vapor. Piscina interior de 25 metres per a natació. Zona de relaxació. Vestuaris amb taquilles per a cada habitatge.

“A la vida solament uns quants somnis es compleixen”

 

Seguretat – Serveis i Gestió

Control d’accés al conjunt residencial i vigilat les 24h al dia amb els sistemes més avançats. Gestió eficient de tots els serveis comunitaris per garantir el mínim cost.

One Pedralbes House disposarà dels sistemes de seguretat més avançats i complexos del mercat. Comptarà amb servei de vigilància les 24 hores del dia, amb controls d’accés en diferents llocs de la promoció com en zona pàrquing, zona Chill-Out, zona esportiva i punts d’accés al recinte. En hores diürnes la zona de consergeria serà un lloc permanent de control gràcies a les càmeres de seguretat (CCTV),
detectors de presència, d’accés i al sistema intern d’intercomunicació. Aquesta increïble promoció de pisos d’alt standing a Barcelona disposarà de servei de consergeria on, a més les funcions habituals d’un conserge, est disposarà dels mitjans tècnics necessaris per ajudar als propietaris dels habitatges en qualsevol gestió relacionada amb la seva qualitat de vida en One Pedralbes House, per garantir el seu major confort.
Per garantir el mínim cost de manteniment dels habitatges, pàrquings, trasters, zones esportives i Chill-Out s’han estudiat minuciosament totes les partides necessàries per al correcte funcionament d’aquest conjunt residencial de pisos de luxe a Barcelona i tenim a la disposició dels nostres clients un pressupost detallant per partides de les despeses de comunitat per a cada tipus d’habitatge i així poder garantir el mínim cost de manteniment sense renunciar a les màximes prestacions.

“Donar qualitat és el millor tipus de publicitat”

 

Tipologies d’Habitatge

Un total de 20 habitatges en edifici aïllat de cinc plantes, amb dues escales independents i amb dos habitatges per replà en cada escala. Disponibles habitatges de 3, 4 o 5 habitacions.

Es tracta d’un edifici aïllat a quatre vents la façana principal dels quals està orientada sud-aquest. L’edifici consta de 5 plantes, una planta baixa amb jardins i 4 plantes tipus sent l’última la planta àtic. A cada planta hi ha 4 habitatges a les quals s’accedeix mitjançant dues escales independents. Disponibles tres tipologies d’habitatges, de 3, 4 i 5 habitacions. Els habitatges de 3 habitacions són de 130 m2 a més disposen de 26 m2 de terrasses en total repartits en façana principal i façana posterior. Els habitatges de 4 habitacions són de 200 m2 a més disposen de 40 m2 de terrasses en total repartits en façana principal i façana posterior. Els habitatges de 5 habitacions són de 27 0m2 a més disposen de 80 de terrasses en total repartits en façana principal, façana posterior i façana lateral. Els habitatges de plantes baixes disposen d’amplis jardins amb possibilitat de piscina privada.

Logo_casa_foot_70Grup CASA │Immobiliària de luxe a Barcelona

Més de 30 anys d’experiència.

Empresa promotora constructora de projectes residencials d’habitatges a Barcelona ciutat. Més de 30 anys d’experiència, amb més de 100 edificis construïts, d’obra nova o bé rehabilitació integral i membre de l’Associació d’empreses promotores i constructores d’Edificis de Catalunya (APCE). 

Coneix Ara One Pedralbes House