El Grup CASA és un conjunt d’empreses l’activitat principal és la promoció immobiliària. Amb gairebé 30 anys d’experiència, s’han realitzat més de 100 projectes de rehabilitació integral o d’obra nova a Barcelona.

Les seves funcions són les pròpies de l’activitat esmentada: Adquisició de sòl i edificis, realització dels projectes tècnics adequats a cada finca, obtenció de les corresponents llicències, construcció o rehabilitació, comercialització dels productes acabats i servei post venda dels habitatges o locals comercials alienats. La filosofia de l’empresa és la constant millora en el sistema de treball, màxima serietat, transparència i ètica en totes nostres actuacions, així com buscar la satisfacció dels nostres clients per sobre de tot. Grup CASA forma part de l’Associació de Promotors i Constructors d’Edificis (APCE).

D’entre les múltiples actuacions realitzades cal destacar:

Rehabilitació edifici de 20 habitatges C / Torres no 26, Rehabilitació edifici de 54 habitatges amb construcció de 45 places d’aparcament C / Riereta 37, Construcció d’habitatge unifamiliar aïllat C / Josep Canaleta (menció d’honor 1r premi Premis APCE Espanya 2005), Construcció complex residencial format per 111 habitatges, 111 trasters, 160 places d´aparcament i 1000 m2 de zona comunitària C / Banys 131, la Garriga (finalista premi APCE Obra Nova Espanya 2008).